Infomarkt over de sporenbundel te Zwankendamme op zaterdag 7 juni in zaal ‘Het Centrum’

Infrabel, de beheerder van de Belgische spoorinfrastructuur, heeft op 2 april 2014 de stedenbouwkundige vergunning aangevraagd voor de aanleg van bundel Zwankendamme.

Bij het indienen van zo’n aanvraag vindt telkens een openbaar onderzoek plaats. Naar aanleiding hiervan organiseren alle partners van het project Zeebrugge Open een infomarkt.
De infomarkt zal plaatsvinden in zaal ‘Het Centrum’ (Lisseweegse Steenweg 77) in Zwankendamme op zaterdag 7 juni 2014, en dit van 13u tot 17u30.

Tijdens de infosessie krijgen de buurtbewoners een duidelijk overzicht van de inhoud van de bouwaanvraag. Het onderwerp van de infomarkt is de aanleg van de sporenbundel Zwankendamme. Dit is de nieuwe aankomst- en vertrekbundel die aangelegd zal worden ten zuiden van het huidige vormingsstation.

Na de infomarkt zal het volledige bouwdossier ook ter inzage liggen in het mobiel infopunt van Zeebrugge Open in Zwankendamme.
Het mobiel infopunt zal open zijn op volgende data: zaterdag 14 juni, woensdag 18 juni, zaterdag 28 juni en woensdag 2 juli.

  • Zaterdag: 10u tot 13u;
  • Woensdag: 15u tot 18u30.
Welkom op de nieuwe website van Zeebrugge Open!